© Rootsville.eu

The Flyin' A's
You Drive Me Crazy


© Rootsville 2016

The Flyin’ A’s dat is heerlijke country met af en toe een beetje  ‘twang’ maar steeds met een hele hoop diepe emoties… Het moet toch heerlijk zijn als je als echtpaar met muziek je geld kan verdienen en wanneer dit op de koop toe nog lekker luisterende Americana is kunnen wij ook daarvan nog genieten. The Flyin’ A’s dat zijn dus het echtpaar Hilary Claire Adamson en Stuart Adamson die op hun nieuwe album ‘You Drive Me Crazy’ de vocals netjes weten te verdelen en we hopen maar dat de titel van het album positief is bedoelt door deze Hilary en Stuart.

Als producer voor hun album gingen ze in zee met Chris Cage die op dit album ver uit als een multi-instumentalist mag worden beschouwd. Het duo levert hier 11 puike nummers af en er staan maar 3 nummers op van andere songwriters, de rest schreven ze ofwel samen of appart wardoor we ze dan ook nog eens als talentvolle singer-songwriters kunnen beschouwen.

Openen doen ze met 'Little Miss Tumbleweed' en daarmee gaan ze lekker de country tour op.
Met nummers als 'It Ain't Funny' en 'This Dirt' doen ze het dan weer wat rustiger aan maar brengen deze nummers met de volle 100%. 'Blistered' is een up-tempo country deuntje van de hand van Billy Edd Wheeler die ook al 'Jackson' schreef voor het duo Cash-Carter. Hee Haw!

Hun liedevolle verklaring aan beide doen ze met het gezamelijk geschreven 'I Won't Stop Loving You' en daar zal het vuur wel blijven mee branden. Van de Texaanse coyboy veteraan brengen ze nog de mooie ballad Mr. Blue en eindigen doen ze met een erkenning van de wilde Texas wind. Prachtig album en we hopen dat ze nog veel liefdevolle muziek kunnen maken...'cause they drive us crazy!

 

tracks:

01. Little Miss Tumbleweed
02. It Ain't Funny
03. This Dirt
04. Blistered
05. Blood and Bone
06. I Won't Stop Loving You
07. Mr. Blue
08. The Other Side Of Lonely
09. Roadwork Ahead
10. Weak and Wild
11. Wild Texas Wind


more info:

year: 2016

artist: The Flyin' A's

label: Flying-A Records

promotion: Hemifrån (Peter Holmstedt)

musicians:

Hilary Claire Adamson
Stuart Adamson
Chris Cage
Paul Pearcy
Glenn Fukunaga
Lloyd Maines
Will Taylor