© Rootsville.eu

Arthur Adams (US)
tiltle: Here To make You Feel Good
music: Blues - Soul
release date: 2019
label: Cleopatra Blues
info artist: Arthur Adams

© Rootsville 2019

 

Arthur Adams is een man met een ziel. Hijzelf beschrijft dan ook zijn muziek als “soul blues”. Hij doet dit dan ook in een combinatie met traditionel blues, gospel en R&B.

Arthur werd geboren op Kerstdag in 1943 in Medon, Tennessee en deed zoals velen, zijn eerste muzikale ervaringen op in de plaatselijke kerk. Ondertussen zijn we al wat jaren en wat platen verder en ontdekken we zijn nieuwste schijf met veel enthousiasme.

Dit is een zeer soulvolle plaat, die iedereen wel zal blij maken. Echte “feelgood music”. Arthur heeft hier een fijne schijf geproduced en bij elkaar gezongen en gespeeld. "Sweet Spot" viert de vreugde van langdurige romantiek, terwijl "Gonna Make Some Money" de (bijna) universele ervaring weergeeft van het dagelijkse malen van graan om een brood te krijgen. Maar vergis je niet, dit album is door en door blues, van Adams 'diepe soulvolle stem op' Forgive Me 'tot zijn ongelooflijke spel op' Tear The House Down '. Oude fans en nieuwkomers zullen zich zeker en vast kunnen vinden in dit nieuw album. (Marcel)

tracks:

01. Tear The House Down
02. Full Of Fire
03. Sweet Spot
04. Pretty Lady
05. Forgive Me
06. Gonna Make Some Money
07. Enjoy Each Moment
08. By Myself
09. Here To Make You Feel Good
10. Little Dab'll Do Ya