© Rootsville.eu

Kirsten R. Bromley Trio (US)
tiltle: Simply Miraculous
music: Jazz
release date: 2019
info artist: Kirsten R. Bromley
promotion: Kari-On Productions (Kari Gaffney)

© Rootsville 2019


Op deze "Simply Miraculous" speelt Kristen in de trio-setting met twee zeer ervaren professionals: Matt Larson op bas en Jay Lawrence op drums. Samen spelen ze vijf van de originele melodieën van Kristen: "Simply Miraculous", "The L's are Si" ll "ent", "Winter Sundown", "Winter Sunrise", "Rhythm I'm Got ..." Quarky "as MayBe;" en haar originele arrangementen van twee traditionele folk / hymne-melodieën: "Lasst uns Erfreuen" en "I Know My Redeemer; He Lives!"

Als geleerde heeft Dr. Bromley veel van haar onderzoek gericht op het ontdekken van manieren om meer interactieve en persoonsgerichte onderwijsomgevingen te creëren, waarin individuen hele leerresultaten ervaren terwijl ze groeien door cognitieve, emotionele en ervaringsgerichte middelen, en waar ze meer zelfdiscipline ontwikkelen en beter functionerende personen worden. Dr. Bromley houdt van het leven, wil een vriend voor iedereen zijn, is diep religieus en gelooft echt in de geweldige kracht muziek moet de ziel verheffen en opbouwen. Ze heeft haar carrière gewijd aan het verrijken, opbeuren, opbouwen en inspireren van levens door middel van onderwijs, uitvoering, studiebeurs, compositie, opname en publicatie van muziek.

In januari 2016 liepDr. Bromley een ernstige breuk in haar linkerarmbeen op, waarbij ook de linker radiale zenuw werd verpletterd. De zenuw was zodanig beschadigd dat ze het gebruik van veel van de spieren in haar linkerarm en hand volledig had verloren. Ondanks een zeer grimmige prognose, die suggereerde dat ze in het beste geval slechts een heel klein percentage van de functie van haar linkerarm en hand zou herwinnen, werkt Dr. Bromley tegenwoordig als muzikant en gitarist. Ten tijde van het letsel kreeg ze een speciale priesterschapszegen waarin God haar beloofde dat ze op termijn, vanwege haar geloof, een volledig herstel zou ervaren. Echt, deze wonderbaarlijke belofte is werkelijkheid geworden. Na enkele maanden geduld en wachten begon Dr. Bromley langzaam het vermogen terug te krijgen om haar pols en vingers te bewegen; en weken later was ze in staat om geleidelijk de mogelijkheid te ontwikkelen om opnieuw gitaar te spelen. In november 2018 (uitgebracht in juni 2019) nam Dr. Bromley een debuutalbum op met de naam "Simply Miraculous", dat haar wonderbaarlijke terugkeer naar professioneel gitaarspel viert.

tracks:

1. Simply Miraculous
2. The L’s are Si”ll”ent
3. Winter Sundown
4. Winter Sunrise
5. Rhythm I’ve Got…”Quarky” as it MayBe
6. Lasst uns Erfreuen “Let us Be Joyful – Let us Rejoice”
7. I Know My Redeemer, He Lives!

musicians:

Kristen R. Bromley – guitar
Matt Larson – bass
Jay Lawrence – drums