© Rootsville.eu

La Tanya Hall (US)
tiltle: Say Yes
music: Jazz
release date: november 08, 2019
label: Blue Canoe Records
promotion: Lydia Liebman Promotions
info artist:
La Tanya Hall

© Rootsville 2019


Jazzsinger "La Tanya Hall" is verheugd om de release van 8 november 2019 van haar nieuwe album "Say Yes" op "Blue Canoe Records" aan te kondigen. Na het ontvangen van lofbetuigingen tijdens het zingen, optreden en touren met iconen in verschillende genres als ondersteunende artiest, verschijnt La Tanya Hall opnieuw als een veelzijdige jazzzangeres en tolk extraordinaire met haar eerste lange album in een decennium.

Hoewel haar prachtige, emotioneel intuïtieve zang centraal staat, is de uitgebreide collectie in essentie een samenwerking met Unison, een nieuw gevormd NYC-trio onder leiding van Hall's echtgenoot Andy Milne op piano, met John Hebert op bas en Clarence Penn op drums. "Say Yes" werd geproduceerd en gearrangeerd door Milne, een uitgesproken en gerespecteerde stem die al meer dan 20 jaar centraal staat in de creatieve jazzscene van NYC.

Hoewel "Say Yes" technisch gezien een vervolg is op de opname van La Tanya uit 2009, gaat het over tijd, maar ze ziet "Say Yes" als het eerste project dat een ware weerspiegeling is van haar artistieke geest. Fans die zich afvragen waarom het zoveel jaren kostte om terug te keren naar de studio, kunnen kijken naar haar drukke schema met de afgelopen zeven jaar met Steely Dan - en haar 10-jarige carrière als instructeur, en haar ervaring en expertise doorgeven aan de volgende generatie van zangers als universitair hoofddocent Jazz Voice aan het Oberlin Conservatory en aan de New School in NYC.


tracks:

01 All You Need To Say
02 Because I Told You So
03 Pensativa
04 Poor Butterfly
05 Whisper Not
06 Softly
07 Jitterbug Waltz
08 Everytime We Say Goodbye
09 Well You Needn't
10 Pannonica
11 The Fiddle And The Drum