© Rootsville.eu

Lois Bruno (US)
tiltle: And So It Begins
music: Jazz
release date: 2019
label: Wise Cat records
info artist: Lois Bruno
promotion: Kari-On Productions (Kari Gaffney)

© Rootsville 2019


Lois Bruno heeft een lange, succesvolle carrière in de muziek genoten, met vele opmerkelijke muzikanten, waaronder George Cables, Billy Cobham en Bill Mobley, om er maar een paar te noemen.

Ze heeft in de loop der jaren op talloze privé-evenementen en concerten opgetreden en ze is ook geen onbekende in de opnamestudio, nadat ze aan een aantal 'Sung Like the Artist'-opnames heeft gewerkt. In het begin van haar carrière ving ze de oor van DJ-superster Casey Kasem, die haar introduceerde bij Herb Alpert en Jerry Moss van A&M Records.

Nu, na al haar gevarieerde muzikale ervaringen, stapt Lois nu voor het eerst in de schijnwerpers met haar eigen muzikale visie. Op deze debuutopname, "And So It Begins", presenteert ze een spannend programma van enkele van haar favoriete nummers. Of het nu gaat om haar gepassioneerde vertolking van de plattelandsklassieker "Always on My Mind", de soulvolle energie van "Feeling Good", haar prachtige, frisse versie van verschillende weelderige ballads, of haar unieke en verrassende arrangement van "Love for Sale", luisteraars zullen wees blij en verbaasd over de vele prachtige kanten van deze sublieme vocalist.

tracks:

01. When Sunny Gets Blue (4:08)
02. Love For Sale (4:58)
03. Bewitched, Bothered, and Bewildered (4:42)
04. That Old Black Magic (3:09)
05. Always On My Mind (3:45)
06. But Beautiful (4:48)
07. Feeling Good (2:51)
08. My Romance (3:11)
09. Over the Rainbow (4:36)
10. Cry Me a River (5:02)

musicians:

Lois Bruno - Vocals
Kenny Shanker - Saxophone
Mike Eckroth - Piano
Yoshi Waki - Bass
Brian Fishler - Drums