© Rootsville.eu

Marti Brom & Her Rancho Notorious (US/SE)
tiltle: Midnight Bus
music: Rockabilly - Retro
release date: october 13, 2019
label: Envikin Records
info artist: Marti Brom

© Rootsville 2019


Voor heerlijk luisterende rockabilly met een country feelin' daarvoor moet je richting States of in Europa richting hoge noorden. Zo ook voor deze "Marti Brom & Her Rancho Notorious" met hun album "Midnight Bus". Een coaltie tussen een Amerikaanse rockabilly ster en Zweedse muzikanten. "Enviken Records" mag dan ook trots zijn op het nieuwe album van de carismatische Marti Brom dat er zijn release zal kennen op 13 oktober. Een album gevuld met haar eclectische mix van Amerikaanse rootsmuziek. Of het nu Country, Rockabilly of Blues is ze blinkt uit, wat er ook gebeurt. Ze is verkozen tot zangeres van het jaar in American Roots Music, zangeres in de categorie Rockabilly bij de Ameripolitan Awards en ook een inductee in de Rockabilly Hall of Fame.

In 2013 toerde ze door Zweden en maakte ze zo'n sterke band met de Zweedse jongens die haar steunden, dat ze besloot om met hen een nieuw album in de Enviken-studio op te nemen.Ondertussen besloot ze ook om dit nieuwe band "Marti Brom & Her Rancho Notorious" te noemen. Marti heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd met haar zangtalenten. Ze heeft harten veroverd in Australië, ze heeft heel Europa en de Amerikaanse menigten met evenveel ijver verbluft. Marti is het echte werk, en dit nieuwe album levert meer van de pracht die je gewend bent. Opgenomen in Zweden met uitstekende Zweedse muzikanten en een paar gasten zoals Rosie Flores, Chris Ruest en Billy Bremner, zet "Midnight Bus" de geweldige mix van rockabilly, honky-tonk en ‘fakkelland’ voort die Marti door de jaren heen heeft gevoed en verfijnd.

Van de rockin 'opener van het album' Come Destroy Me '(een origineel van Marti) tot' If If Was A Fifth 'tot' Mama's Little Babies Was A Rockin 'tot' Last Ten Years With You '(de laatste geschreven door Dr.' Crazy "Joe Tritschler) en haar cover van Little Richard's" Slippin 'and Slidin', "zullen de rockabilly-fans van Marti niet teleurgesteld worden! Ze duikt in een hard land met nummers als 'Lasso Mr. Moon', 'Push Me Till I' Gone ',' Lies Of A Promise 'en het klassieke nummer' Little Ole Winedrinker Me'.

Marti's emotionele, hartverscheurende stem zal je neerhalen op nummers als "Ambush", "Stiletto In Black", "Drivin 'Me Crazy" en het titelnummer, "Midnight Bus" van John D. Loudermilk. (En als je geluk hebt genoeg om de vinyl-release van het album te bezitten, kun je Marti wat bluegrass horen versnipperen op "Damn Those Little Demons". Marti Brom stelt je nooit teleur. Dit album is geweldig om aan je verzameling toe te voegen. Vang haar op tournee wanneer ze naar jouw stad komt en laat haar weten hoe geweldig ze echt is. Ze is echt een schat en we hebben het geluk haar te hebben.

tracks:

01 Come Destroy Me
02 Lasso Mr. Moon
03 Belly Of The Beast
04 Loveaholic
05 Push Me Till I'm Gone
06 Last Ten Years With You
07 Lies Of A Promise
08 Ambush
09 Little Ole Wine Drinker Of Me
10 Stiletto In Black
11 If I Was A Fifth
12 Drivin' Me Crazy
13 Slippin' 'n Slidin
14 Mamas Little Baby Was A Rockin'
15 Midnight Bus
16 Damn Thoise Little Demons

musicians:

Marti Brom
Peter Fröbom
Ulf Back
Mattias Hyttsten
Stefan Nykvist

special guests:

Chris Ruest
Billy Bremner
Rosie Flores
Mattias Bruhn
Andre Hakwinsson