© Rootsville.eu

Mister Goodfaith (Can)
tiltle: Big Mistake
music: Bluesrcok - Rock
year: 2018

promotion: Sarah French Publicity
info artist: Mister Goodfaith

© Rootsville 2019


Fabien Bonnefroy aka Mister Goodfaith is naast een uitstekend songwriter overdag gewoon arts. Als een soort buitenaards wezen in een muzikaal landschap vol met kopieën, wandelt meneer Goodfaith brutaal tussen studio en podium door met talent, persoonlijkheid en verhalen die ertoe hebben bijgedragen dat hij een populaire en geliefde kunstenaar werd in zijn thuisprovincie Quebec.

Deze "Big Mistake" werd in zijn thuisland Canada reeds uitgebracht op het eind van vorig jaar maar bereikt nu via digitale weg de rest van de wereld. Het album werd gemixt en gemasterd in Nashville, door Michael Mechling, F.Reid Shippen en Dan Shike. Nashville is tevens ook de locatie waar zijn studio zich bevindt. Zijn angstaanjagende melodieën strelen en helen de ziel met dezelfde toewijding en toewijding die hoort bij de behandeling van een gekneusd lichaam in zijn medische praktijk.

Deze "Big Mistake" is een unieke verhaal over muziek en kunst en het niet-typische leven van een arts en een meester-muzikant en brengt je van Nashville via Parijs richting Quebec. 12 nummers sie vairieren van bluesrock tot pure rock.

tracks:

01. Castaway
02. Let Me Believe
03. Mystic Words
04. Break Up
05. Big Mistake
06. Love I Was Looking For
07. Vagabond
08. The Road
09. Wild Horse
10. Cold Night
11. Wonder Fool
12. Never Again
13. Big Mistake