© Rootsville.eu

Sam Fazio (US)
tiltle: Let's Go
music: Jazz
release date: january 03, 2020
info artist: Sam Fazio
promotion: Kari-On Productions (Kari Gaffney)

© Rootsville 2019


De in Chicago gevestigde vocalist Sam Fazio werkte samen met het legendarische jazzduo Tuck & Patti, die zijn nieuwe CD, Let’s Go. Zoals de titel suggereert, gaat Let’s Go over vooruitgaan en, in het geval van Fazio, met nummers die hij graag zingt dit ongeacht het genre. Of het nu gaat om de pure eenvoud van een duo of de energieke beat van een volledige ritmesectie, de nieuwe CD van Fazio stelt niet teleur.

Sam's eerste drie cd's zijn beoordeeld door veel media en tracks zijn te horen op radiostations in het Amerika en over de hele wereld. Sam's tweedejaars CD werd uitgebracht op Blujazz platenlabel en zijn vakantie-CD werd door jazzcriticus Howard Reich uitgeroepen tot een van de beste vakantie-jazzalbums.

Let’s Go bevat unieke arrangementen van jazzstandaarden en popklassiekers, evenals originele nummers van Fazio, één mede geschreven door Cathcart en Andress. Tuck werkt samen in een duo met Fazio op "Share My Life" en (op bas!) "Eleanor Rigby," en Patti voegt harmonische diepte toe aan "My Baby Just Cares For Me". Het album bevat ook Chicago favorieten Chris White en Tim Fitzgerald evenals een ritmesectie van San Francisco.

tracks:

01 Pure Imagination
02 Let’s Go
03 Reverie
04 S'Wonderful
05 Downtown Train
06 My Baby Just Cares For Me
07 Superstar
08 Teach Me Tonight
09 Do You Want To Dance?
10 Share My Life