© Rootsville.eu

Sue Decker (Can)
tiltle: Outskirts Of Love
music: Outlaw Country - Blues
release date: october 18, 2019
label: Spectra Music

promotion: Sarah French Publicity
info artist: Sue Decker

© Rootsville 2019


Sue Decker begon muziek te spelen met een gehuurde gitaar bij een bluegrass-jam en het duurde niet lang voordat ze zich toelegde op het schrijven van liedjes, het spelen van de dobro en het zingen van de blues. Haar expressieve stem en liefde voor dia-gitaar zijn constante metgezellen als ze haar muzikaliteit uitbreidt waar haar songwriting leidt. Ze zal haar muze in een Bessie Smith-record net zo waarschijnlijk ontmoeten als tijdens een Steve Earle-concert.

Sue Decker, geboren en getogen in Kamloops, viert de release van haar soulvolle debuut-cd "Outskirts of Love" met een live show en fondsenwerving! Ze is verheugd deze muziek te delen met vrienden, familie en fans in haar woonplaats. Sue wordt vergezeld door de veelzijdige en getalenteerde muzikant van Vancouver Island, Arlene Carson, op piano, accordeon en harmoniezang.

Sue's gepassioneerde stem en aardse slide-gitaar bewonen een plek waar blues, folk en outlaw country elkaar ontmoeten. Twaalf originele liedjes zijn opgenomen in samenwerking met Sue's team in Kamloops. Nu zijn er fondsen nodig om de CD te lanceren via touring en de diensten van een professioneel PR-team dat ernaar streeft om de CD op de radio te krijgen en in de media te bekijken. Help Sue’s muziek meer mensen te bereiken door een donatie te doen aan het evenement als je daar zin in hebt.

Op het podium creëert Sue een gevoel van gemeenschap met haar speelse band met het publiek en er is genoeg smakelijke lap-achtige slide-gitaar, of ze nu solo speelt of met een band. Ze deelt ook haar onbetwistbare affiniteit met vintage blues als gastheer van Back Porch Blues, een maandelijkse akoestische bluesessie met een getalenteerd collectief van collega-muzikanten in Victoria, Canada.

tracks:

01. Lay Me Down in the Indigo
02. I Don’t Want to Say Goodbye
03. The Stain
04. Please, Please Baby
05. Too Close to the Bone
06. Easy Now
07. Let Me Begin with You
08. Black Day, White Knight
09. Outskirts of Love
10. Silver Anniversary
11. Slow it Down
12. Travellin’ Light