© Rootsville.eu

Big Pacific (Can)
tiltle: Welcome To The Party
music: bluesrock
release date: 2020
label: independent
promotion: Sarah French Publicity
info artists: Big Pacific

© Rootsville 2020


De Canadese bluesrockband Big Pacific is in 2015 opgericht en is een zeer diverse groep doorgewinterde muzikanten die samensmelten tot een strak dynamisch live optreden. Hun nieuwe release ‘Welcome To The Party’ is het hoogtepunt van jarenlange houtvergietende nummers tijdens repetities en deze vervolgens op te poetsen voor een live publiek.

Alle vier de leden van Big Pacific dragen hun talenten bij aan het songschrijfproces, waarbij elk zijn eigen persoonlijke stempel aan de nummers toevoegt. De band heeft opgetreden op tal van festivals en cluboptredens op Vancouver Island, waar ze indruk hebben gemaakt op het publiek met hun professionaliteit en hun vermogen om contact te maken met mensen.

Met de nieuwe cd willen we de rest van Canada omarmen door de natie wat West Coast-groove te brengen. ‘Welcome To The Party’ is gepland voor juni 2020 en is een hoognodige viering van inclusiviteit en positiviteit - een uitnodiging voor iedereen om een stapje verder te gaan en plezier te maken terwijl we allemaal meedoen aan het feest van het dagelijks leven.

Naar onze normen een eerder Southern rock beleving dan bluesrock.

tracks:

01. Welcome To The Party
02. Bad Girl
03. Rack ‘Em Up
04. Slip Away
05. Lovin’ Arms
06. Here On The East Side
07. Hard Road
08. California Girl
09. Run To The Night
10. Blue Moon Blues
11. As We Go
12. Here’s To Yesterday