© Rootsville.eu

Harmonica Shah & Howard Glazer (US)
tiltle: Ain't Gonna Worry About Tomorrow
music: Blues
release date: 2020
label: Electro-Fi Records
info artist: Harmonica Shah & Howard Glazer


© Rootsville 2020


Je dacht toch niet dat een wereldwijde pandemie en het volledig stilleggen van de muziekindustrie, muzikanten ervan zouden weerhouden om het allerbeste in traditionele bluesmuziek te brengen, toch?

“Ain't Gonna Worry About Tomorrow” is de langverwachte reünie-opname van het bekroonde Detroit Blues Duo: Harmonica Shah en Howard Glazer. Opgenomen in Detroit afgelopen januari door Joe Giese in de Mission Recording Studio, bevat de schijf enkele van de beste muzikanten van de Motor City, waaronder percussie-topper, Skeeto Valdez.

De 13 Deep Blues-nummers van het album, waarvan de meesten van eigen hand zijn, tonen de unieke talenten van Shah en Howard, op het hoogtepunt van hun respectievelijke en gecombineerde talenten, samen opnieuw op plaat en dit voor het eerst in 18 jaar. “Ain’t Gonna Worry About Tomorrow” is een Blues Reunion Party die liefhebbers van bluesmuziek niet willen missen!

Het nieuwe album van het Detroit blues-duo bevat een aantal ruwe mixen met een diepe en rauwe kijk op de Blues. De hele plaat klinkt gruizig en echt zoals alles wat ooit uit Detroit is gekomen en het bevat authentieke, hard core blues van de bovenste plank. Het was 18 jaat geleden dat beiden samen een plaat hadden uitgebracht, maar het is alvast de moeite waard geworden.

Tracks:

01. Reality Blues (I'm Too Old To Be Your Man)
02. My Bottle Is My Bank Account
03. Pretty Girl, Pretty Girl
04. When My Wife Comes Home
05. Dirty Bastard Blues
06. Somebody Loan Me A Dime
07. (I Just Wanna Be) Your Floormat
08. Please Respect Me
09. She Penetrates My Mind
10. Who's Been Talking?
11. So Many Roads
12. First Train South
13. Ain't Gonna Worry About Tomorrow

Musicians:

Harmonica Shah: Zang en harmonica
Howard Glazer: Lead guitar
Mike Blaszkiewicz: Guitar
Steve Glazer: Bas
Ben Moore: Bass op track 4
Skeeto Valdez - Drums