© Rootsville.eu

Kerry Patrick Clark(Can)
tiltle: What A Show
music: Singer-songwriter
release date: 2020
label: Independent
promotion: Hemifrån (Peter Holmstedt)
info artist:
Kerry Patrick Clark

© Rootsville 2020


Kerry Patrick Clark is een zanger, songwriter, verhalenverteller, komiek, kortom een woordschilder pur sang en meesterlijke entertainer. Het bereik van de ervaring loopt voor velen van lachen en lichtheid tot diepte en verbinding en het besef van een gedeelde menselijkheid. Dat is de draad die hij in elke voorstelling weeft, omdat het het middelpunt is van wie hij is. Hij weet dat mens zijn betekent dat we willen lachen, we willen attent zijn, we willen nostalgisch zijn, we willen ons verbonden voelen, we willen zinken in ons hart en we willen het hele scala van onze emoties voelen, zodat we ons volledig terug naar huis kunnen nemen en misschien zelfs onthouden om meer aanwezig te zijn in onze relaties. Kerry Patrick Clark zal zijn 9e studioalbum, What A Show, uitbrengen in een Zoom virtueel releaseconcert. Downloads en streams zullen beschikbaar zijn vanaf alle populaire digitale sites.

Kerry Patrick Clark is een voormalig lid van The New Christy Minstrels, een Martin Guitar Preferred Artist en een topartiest uit 2014 Roots Music Reports! Kerry vergezellen op deze verzameling nieuwe, originele nummers zijn: Chad Watson (bas, mandoline, trombone); vooral bekend van zijn werk met Ronnie Milsap en Charlie Rich. Nomad Ovunc (keyboards) heeft tientallen full-length platen en honderden demo's geproduceerd en / of gespeeld vanuit zijn huis en studio in Nashville.

Kerry Patrick Clark heeft zich in zijn jeugdherinneringen gestoken om jonglerende clowns, vliegende trapeze-artiesten, oogverblindende bordspinners, dodelijke koorddansers en roodharige leeuwentemmers onder hen te vinden.
Deze meer dan levensgrote cast van personages knipoogde naar hem terwijl hij opgetogen in de tribunes zat, hun glimlach een uitnodiging om met hen weg te rennen en lid te worden van het circus. Het was zo'n verleidelijk idee dat zijn eerste nummer, Circus Town, geschreven toen hij 11 was, die droom een stem gaf. En nu herziet hij de fantasie van een afstand van decennia om zijn 9e studioalbum uit te brengen.

De circusdirecteur in Kerry heeft altijd begrepen hoe aantrekkelijk het is om weggevoerd te worden van de eentonigheid en uitdagingen van het echte leven, en verstrikt te raken in een meer magische en boeiende wereld. Dat is waar entertainment om draait! Immers, "het leven is gek, mensen hebben verbazingwekkende dingen nodig, voor een moment vergeten we het." Maar in een wereld die steeds voller wordt met gevaarlijke afleiding, ontkoppeling en carnaval, zinkt hij dieper weg in de echte wonderen van het leven. Liefde. Stilte. Hoop. Justitie. Verbinding. Gehoord worden.

Wat een show! is grillig, attent, indringend en zelfreflecterend. Daarin herkent Kerry zijn verlangen naar eenvoud terwijl hij worstelt met hoe hij onze wereld kan begrijpen. Hij probeert troost te uiten, een zacht gesprek op gang te brengen en ons tot het moment te verankeren. Voor elk geweldig moment dat we hebben is een wonder om te zien. Ondanks dat de cover een ietwat kitscherig aanvoelt is deze "What A Show" een album waarop Kerry Patrick Clark zijn naam als storyteller alle eer aan doet.


tracks:

01. What A Show
02. Clown Car
03. Everyone's Welcome Here
04 A Father's Love
05 Ain't No Stupping Us Now
06 Silence
07 A Fact's A Fact
08 The Walls Come Tumbling Down
09 Borrowed Bones
10 The Stuff Inside
11 You Matter
12 Circus Town

musicians:

Kerry Patrick Clark
Chad Watson
Nomad Ovunc