© Rootsville.eu

Simone Kopmajer (A)
tiltle: My Wonderland
music: Jazz
release date: 2020
label: Lucky Mojo Records
promotion: Jazz Promo Services
info artist:
Simone Kopmajer

© Rootsville 2020


"My Wonderland" is het nieuwe soloalbum van Simone Kopmajer met een set van 12 nummers met 4 nieuwe originelen naast enkele van de meeste prachtige Latin Classics (Voce E Eu en So Danco Samba) en covers van liedjes geschreven door Santana en Burt Bacharach.

Simone's sensuele stem begeleid door de leider van het Tommy Dorsey Orchestra jazzsaxofonist Terry Myers, pianist Paul Urbanek, gitarist Martin Spitzer, bassist Karl Sayer en drummer Reinhardt Winkler, maakt van dit album een ​​"must-have" voor alle Latin / Bossa Nova-fans. Simone heeft soul en een bijzonder charismatische toon in haar stem die geeft elk nummer dat speciale iets. Geboren in Schladming, Oostenrijk, heeft Simone al op jonge leeftijd bereikt wat veel muzikanten, bands en ensembles van dromen, de lancering van een succesvolle internationale carrière.

In de Verenigde Staten Staten, Japan en Zuidoost-Azië, de zanger is een begrip voor geliefden van veeleisende en verfijnde jazzmuziek. Ze vult grote concertzalen, treedt op als headliner van grote internationale festivals en heeft er duizenden verkocht CD's wereldwijd weet Simone haar liedjes een heel specifieke emotionele, charmante en diepgaande noot, die de mensen gewoon raakt. Haar geluid is ergens tussen jazz, swing en smaakvolle pop.

Hoewel haar muziek is heel ontspannen, vloeiend en elegant, het is ook heel speels en gevarieerd - deze meerlagige facetten onderscheiden haar al vroeg van vergelijkbare formaten en maakte haar muziek des te interessanter. Met het vermogen om haar muziek constant te verhogen naar het volgende niveau, mogen we aannemen dat er nog veel meer komt en dat zal gebeuren spannend om te zien waar de reis deze uitzonderlijke zangeres nog steeds zal brengen.

tracks:

1. My Wonderland
2. Voce E Eu (You and I)
3. Something New
4. A Man and a Woman
5. Why Don´t You Do Right
6. Caravan
7. A Tinge of Yellow
8. In a Mellow Tone
9. Europa (Manana)
10. So Danco Samba
11. Raindrops Keep Falling on My Head
12. A Trembling Moon (Clair de Lune)

musicians:

Simone Kopmajer (vocals)
Terry Myers (sax, clarinet)
Martin Spitzer (guitar)
Paul Urbanek (piano)
Karl Sayer (bass)
Reinhardt Winkler (drums)