© Rootsville.eu

Brandi Vezina (Can)
tiltle: #dontsettle
music: Americana - Country
release date: november, 2021
promotion: Hemifrån (Peter Holmstedt)
info artist:
Brandi Vezina

© Rootsville 2021


Brandi Vezina is een Canadese singer-songwriter wiens authentieke country-roots verweven zijn met rock en blues. Ze is een geboren artiest en komt uit een muzikale Metis-familie, terwijl ze inspiratie haalt uit Johnny Cash, Rolling Stones, Janis Joplin en Miranda Lambert.

randi werd erkend als de Manitoba-winnaar in de Jim Beam's National Virtual Search 2021 en is te horen op Apple Music-afspeellijsten, Boots & Mocs en Indigenous Now, evenals op Sirius XM's Indigiverse, CBC Country en North Americana-kanalen. Brandi's debuutalbum "#dontsettle", dat in november 2021 wordt uitgebracht, richt zich op haar meest persoonlijke datingervaringen en moedigt vrouwen aan om voor zichzelf op te komen in hun eigen relaties, zowel in hun romantische leven als op hun werkplek.

Het resultaat is een album met daarop 7 country rockende nummers. "Charming Narcissist" is geschreven in samenwerking met producers Murray Pulver en Terence Lam. 'Walk Away' zou een nummer moeten zijn dat mensen aanmoedigt om relaties, werkplekken en giftige situaties te verlaten. Als een persoonlijke ervaring om muziek te schrijven die betekenis heeft. Eerdere singles die reeds verschenen zijn onder meer "Danger" (2021), "John Dillinger Type" (mei 2020) en "Walk Away" (2019).

"#dontsettle" is een album dat bijzonder pittig en rockend overkomt en het laat rocken vanaf opener "Charming Narcissist". Haar sound heeft weg van die van Danni Leigh en dus voer voor de linedancers onder ons. Een toets van bluegrass krijgen we met het afsluitende "Walk Away" .

tracks:

01 Charming Narcissist
02 Almost
03 Waiting On A Ring
04 John Dilliger Type
05 Danger
06 Alberta Rose
07 Walk Away