© Rootsville.eu

Natalie Bergman (US)
tiltle: Mercy
music: Rock - Gospel
release date: may 7, 2021
label: Third Man Records
info artist: Natalie Bergman


© Rootsville 2021


Hoewel velen Bergman kennen als de helft van broer-zus-duo Wild Belle, is haar aanstaande album een ​​catharsiscollectie die geworteld is in de hoopvolle waarden en tradities van het evangelie die haar hebben geholpen door het recente, tragische verlies van haar vader.

Bij de ondertekening van Natalie Bergman voegt de mede-oprichter van Third Man Records, Ben Swank toe: “Natalie heeft een unieke visie en heeft dit album benaderd met eerbied voor de heilige en genezende aard van de geschiedenis van deze muziek, maar is erin geslaagd het bij te werken. op een manier die duidelijk haar eigen is. We zijn erg verheugd haar te verwelkomen bij het Third Man-label en de familie.

Naast haar broer Elliot heeft de door het eiland beïnvloede muziek die Natalie Bergman maakte in Wild Belle geleid tot samenwerkingen variërend van Major Lazer tot Tom Tom Club, optredens in Coachella en Lollapalooza, tournees met Beck, Cage The Elephant, Toro y Moi en meer. Geholpen door haar hemelse stem, is Bergmans soloalbum doordrenkt van mystieke melodieën en tijdverruimende tonen van psychedelische rock en soul. Om haar multi-instrumentale en creatieve veelzijdigheid te demonstreren, worden liedjes begeleid door beelden die haar eigen abstracte kunstwerken, zelfontworpen garderobe en meer combineren.

Tracks:

01 Talk To The Lord
02 Shine Your Light On Me
03 I Will Praise You
04 I'm Comin' Home
05 Home At Last
06 You Make My World Go Round
07 Paint The Rain
08 The Gallows
09 Your Love Is My Shelter
10 He Will Lift You Up Higher
11 Sweet Mary
12 Last Farwel